Vastgoed Tilburg

Vastgoed in Tilburg: verkoop en verhuur

Bekijk samen met LBB-Naber Makelaars het vastgoed van Tilburg en omstreken en ontdek uw perfecte pand of woning! Onder vastgoed verstaan we huizen, appartementen, winkels, kantoorpanden en verscheidene soorten bedrijfsruimtes. LBB-Naber biedt hulp bij de verkoop en verhuur van onroerend goed in allerlei categorieën. Van complete nieuwbouwprojecten met schitterende woningen en taxaties tot projectinitiëring en begeleiding bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen. Kortom, het complete plaatje. Voor de koop en verkoop, huur en verhuur van vastgoed in Tilburg ben je dus bij LBB-Naber Makelaars aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en kom te weten wat je van ons kunt verwachten!

Vastgoed TilburgWoningen

Als makelaar helpen we u graag bij de koop en verkoop van huizen en appartementen. In de regio Tilburg hebben we inmiddels een ruim aanbod aan woningen in diverse prijsklassen. U vindt dus altijd wel een geschikte woning voor uw budget. We hebben een jarenlange ervaring met de huizenmarkt en zijn kundig in de onderhandelingen, waardoor u de beste prijs voor de desbetreffende woning kunt krijgen. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe, beschikbare huizen, bungalows en appartementen die precies aan uw criteria voldoen? Schrijf u dan gauw in en ontvang als eerste potentiële woningen in uw eigen box!

Bedrijfspanden

Ook beschikken we over meerdere specialisten op het gebied van zakelijk vastgoed in Tilburg en omstreken. We hebben veel kennis in huis omtrent de lokale markt wat betreft bedrijfsmatig onroerend goed, grondposities, gemeentelijke politiek en infrastructurele ontwikkelingen. Door jarenlange ervaring weten we bovendien kantoorgebouwen en winkels op de juiste waarde te schatten. Ook staan we u graag deskundig bij om oplossingen te vinden voor uw vestigingsproblemen. Kom eens langs op ons kantoor en we bespreken samen uw opties of bekijk het actuele aanbod bedrijfsruimtes en laat uzelf verrassen door de uitgebreide mogelijkheden!

   Contact     Woningaanbod