Taxatie Tilburg

Taxatie in Tilburg of omstreken

Van harte welkom bij LBB-Naber Makelaars! Bent u op zoek naar een ervaren makelaar voor uw taxatie in Tilburg of omstreken? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want voor de meest uiteenlopende specialisaties wat betreft makelaardij kunt u op ons rekenen.

Waarom een taxatie?

Het laten taxeren van een bedrijfspand of woning kan zeer handig zijn wanneer u wilt gaan verhuizen. Zo kunt u meer informatie inwinnen over uw bestedingsruimte en weet u tevens wat een reële vraagprijs zou kunnen zijn. Daarnaast kan het zijn dat u het rapport nodig heeft voor de financiering van uw bedrijfspand. In overleg met ons kantoor zorgen wij ervoor dat u een rapport op maat krijgt. U kunt bij ons rekenen op scherpe tarieven en een uitstekende service. Tevens wanneer u advies nodig heeft, kunt u op onze expertise rekenen. Neem dus gerust contact op, wij staan u graag te woord.

Taxatie TilburgHoe ziet een taxatierapport eruit?

LLB-Naber Makelaars is een erkend taxateur en levert dan ook een NVM-taxatierapport. Dit uitgebreide rapport geeft inzicht in de waarde van een object. Dit kan een bedrijfspand zijn zoals een kantoor of een winkel, een woon-werk combinatie of een nieuwbouwwoning. Afhankelijk van het doel van uw taxatie worden er verschillende waardes gegeven. Dit wordt uiteraard van te voren overlegd tijdens de afspraak die u maakt met één van onze makelaar-taxateurs. Hij of zij neemt alles van tevoren met u door. Vervolgens wordt het rapport uitgewerkt en naar u opgestuurd.

   Contact     Woningaanbod